Pepco face angajări pentru magazinul din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Un mare retailer care va deschide în curând un magazin la Lugoj își caută deja personal pentru angajări în comerț, informează Lugojeanul.ro. Este vorba despre Pepco, un magazin dedicat hainelor și produselor cu amănuntul, care se va deschide vis-a-vis de judecătorie.

Deși Primăria Lugoj a anunțat constructorul că nu va primi avizele necesare pentru funcționare, asta pentru că noua clădire nu respectă estetica zonei, constructorul își vede de treabă și a demarat deja interviuri pentru a angaja casieri și restul de personal necesar pentru funcționarea magazinului. Între timp însă, locația unde ar urma să se deschidă noul Pepco nu este nici pe departe gata pentru a fi inaugurată. Clădirea care a fost demolată pentru a face loc noului magazin trebuie înlocuită cu una nouă. Potrivit autorităților, viitorul magazin nu va avea nicio legătură cu fosta clădire, astfel că acestea nu vor aproba proiectul până ce aceasta nu va fi conform.

„Măcar un pic să semene cu clădirea dinainte. E bătaie de joc. Va fi blocată autorizația până ce fațada va arăta normal, în ton cu zona, nu așa cum este în proiect”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu. Deocamdată nu se preconizează un termen de inaugurarea Magazinului Pepco de la Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.