Pe agenda municipalității

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ În această perioadă pe teritoriul orașului sunt în curs de desfășurare lucrări la o serie de obiective de inves-tiții demarate de către municipalitate.

♦ Referitor la lucrările de reabilitare a Ștrandului Municipal, în prezent se pun la punct ultimele detalii de execuție urmând ca la final sa să aibă loc recepția. A fost încheiat contractul de furnizare a mobilierului cu care va fi dotat ștrandul (șezlonguri, umbrele, măsuțe, diferite atracții pentru copii). În perioada următoare vor începe demersurile pentru obținerea avizelor de funcționare. Continuă lucrările la celălalt obiectiv de investiții din incinta Ștrandului Municipal, respectiv la bazinul cu tobogan.

♦ Continuă și lucrările la proiectul de reabilitare a clădirii fostei cazarme de pe strada Banatului, nr. 8 A, acolo unde se va amenaja noul sediu al Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj. A fost înlocuit acoperișul, a fost realizat luminatorul în partea din spate a clădirii. Reabilitarea fațadei este în stadiu avansat de execuție și în prezent se fac mici retușuri. În interior se execută lucrări la pardoseli și pereți. De asemenea, se se lucrează la instalația electrică.

♦ Sunt în fază finală de execuție și lucrările la lotul 2 al drumului Tapia – Armădia. A fost finalizată așternerea și compactarea unui strat de 25 cm de piatră concasată. Au fost efectuate probele și a fost turnat stratul de asfalt iar în prezent se curăță rigolele.

♦ S-au încheiat lucrările de refacere a stratului de uzură pe splaiul Tine-reții, strada Lăcrămioarelor și strada Gării. Aceste străzi fac parte dintr-un lot de 8 străzi care vor fi asfaltate în perioada următoare. La trei dintre acestea au fost finalizate lucrările. Este vorba de splaiul Tinereții, strada Lă-crămioarelor și strada Gării. Urmea-ză străzile Padeșului Crinilor și Nera.

♦ În data de 20 august a avut loc deschiderea ofertelor pentru lucrările de asfaltare a două noi loturi de străzi din municipiu care urmează să fie de asemenea asfaltate. Lotul 1 cuprinde străzile: Șirul Balta Lată, Norbert Pongracz, Zorilor, Live-zilor, Ceferiștilor și D. Gherea. Lo-tul 2 prevede asfaltarea străzilor: Mărășești, Mărăști, Ion Neculce, Fdt. Ion Neculce și Rarău. Sunt în evaluare ofertele pentru lucrările de asfaltare la aceste două noi loturi de străzi.

♦ Este în curs activitatea de refacere a marcajelor rutiere longitudinale și transversale din municipiu pe o suprafață totală de 5.500 mp. Până în prezent s-au realizat marcaje pe o suprafață de circa 2.000 mp. În perioada următoare se vor executa marcaje longitudinale și săgeți de orientare.

♦ S-au încheiat lucrările la cele două alei centrale din Parcul Gării. Pavajele însumează o suprafață de 1.100 mp.

♦ A fost asfaltat și tronsonul 2 din Timi-șoarei 110. Urmează marcajele rutiere.

♦ A avut loc recepția la tronsoanele 1 și 2 de drum asfaltate din cartierul MAN.

♦ Au fost montate în parcurile Gării și Ștrand cele 40 de bănci și coșuri de gunoi recent achiziționate.

♦ Este în curs achiziția publică pen-tru piese de schimb la complexele de jocuri pentru copii, repectiv tobogane și șezuturi pentru leagăne.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.