Pe agenda municipalităţii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În această perioadă municipalitatea derulează pe teritoriul orașului mai multe lucrări de investiții.

♦ Continuă lucrările la proiectul de reabilitare a clădirii fostei cazarme de pe strada Banatului, nr. 8 A, acolo unde se va amenaja noul sediu al Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj. A fost înlocuit acoperișul, iar în prezent se lucrează la luminator în partea din spate a clădirii. Reabilitarea fațadei este în stadiu avansat de execuție. Au fost stabilite culorile pentru fațadă. În interior se execută lucrări de recompartimentare, la tencuieli și finisaje, lucrări la casa liftului, urmând să fie instalat un lift pentru persoane cu dizabilități

♦ Continuă si lucrările de reabilitare a Ștrandului Municipal. Începe montarea în spațiul tehnic a utilajelor și echipamentelor pentru bazinul principal și râul artificial. Se lucrează la șanțul din jurul bazinului mare. Se finalizează montarea instalațiilor sanitare la unul din cele două corpuri, la celălalt instalațiile urmând să fie realizate ulterior. La bazinul cu tobogan se pregătesc stâlpii pentru tobogan. Demisolul și parterul turnului de la tobogan sunt finalizate și se așteaptă să se întărească betonul, urmând să fie apoi ridicate celelalte trei nivele.

♦ Sunt în curs lucrările la lotul 2 al drumului Tapia – Armădia. S-au turnat zidurile de sprijin, s-au realizat accesele și se lucrează la infrastructura drumului.

♦ La tronsoanele de drum 3, 4 și 5 din noul cartier Militari s-a decopertat, s-a escavat la cotă și se lucrează la stratul de infrastructură care va fi constituit dintr-un strat de 30 cm de balast compactat și unul de  25 cm de piatră spartă, de asemenea compactat.

♦ Se execută  lucrările de reparații prin plombare a străzilor asfaltate. Până în prezent a fost acoperită 25% din întreaga suprafață prevăzută în contract (9.000mp). S-au finalizat deja lucrările pe străzile: Buziașului, Titu-lescu, C. Wallisch, Făgetului, Strugurilor, Poalele Viilor, Traian Vuia, Libertății, Caraiman și Tapiei.

♦ Au  început și lucrările de reparații a străzilor pavate și în prezent acestea se desfășoară pe strada Herendeștiului. Săptămâna viitoare va începe și repararea străzilor balastate.

♦ A fost încheiat un contract de achiziție pentru mobilier urban. Este vorba de 40 de bănci și 30 de coșuri de gunoi care vor fi amplasate în oraș. Este în curs de semnare și un contract privind achiziția a 4 noi complexe de joacă pentru copii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.