19 Mai 2018: seară de astronomie la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Societatea Română pentru Astronomie Culturală împreună cu Primăria Municipiului Lugoj și Astroclubul Antares Timișoara au plăcerea de a vă invita Sâmbătă, 19 Mai 2018 pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor începând cu ora 19:30 la un eveniment pentru public care are ca principal scop popularizarea astronomiei.

Societatea Română pentru Astronomie Culturală (SRPAC) este o asociație non-profit ce are ca scop promovarea astronomiei culturale, adică a interferenței științei astronomiei cu domeniul cultural, istoric, social, artistic, arhitectural și etnografic precum și a științelor conexe.

Membrii Societății Române pentru Astronomie Culturală și membrii Astroclubului Antares vor fi prezenți, pentru prima dată în Lugoj, cu 5 telescoape astronomice prin care publicul doritor va avea ocazia să observe luna, stele duble sau roiuri de stele.

Asociația SRPAC și Astroclubul Antares Timișoara au o îndelungată prezentă în viața astronomică din Timișoara având la activ mai mult de 30 de activități asemănătoare organizate în zona Banatului.

Evenimentul are loc doar în caz de vreme favorabilă, iar participarea este liberă.

AL PRESS

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.