Pe agenda municipalității

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Municipalitatea va derula pe parcursul acestui an un program vast de lucrări de investiții pe teritoriul orașului.

♦ Se lucrează deja la proiectul de reabilitare a clădirii fostei cazarme de pe strada Banatului, nr. 8 A, acolo unde se va amenaja noul sediu al Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj. Conform contractului lucrările sunt prevăzute să se desfășoare pe durata a 6 luni.

♦ În această perioadă se lucrează și la fundația bazinului cu tobogan de la ștrand. Au fost aduse elementele pentru tobogan precum și agregatele pentru exploatare (pompe, motoare etc). De asemenea, la ștrand se execută lucrări interioare de amenajare a saunelor și a vestiarelor. Când vremea va permite, vor reîncepe și ultimele lucrări exterioare astfel încât acest complex de agrement să fie în totalitate modernizat.

♦ În acest an continuă și programul de asfaltare al străzilor din municipiu. Pentru un prim tronson de 9 străzi, achiziția de lucrări a fost finalizată, urmând ca odată cu aprobarea bugetului să fie semnat contractul. Este vorba de străzile: Crinilor, Splaiul Tinereții, Cornet, Lăcrămioarelor, Nera, Coșbuc, Gării și acces garaje pe splaiul Brediceanu. De asemenea, tot atunci va fi semnat și contractul de lucrări pentru tronsoanele de drum 3, 4 și 5 din noul cartier Militari. Când condițiile de vreme vor permite, se vor relua și lucrările la lotul 2 al drumului Tapia – Armădia.

♦ Odată cu aprobarea bugetului pe acest an al Municipiului Lugoj se vor semna și alte două contracte de execuție lucrări. Este vorba despre realizarea de parcări și căi de acces în cartierul Micro III și de execuția de branșamente la rețeaua de alimentare cu apă în municipiu.

♦ După recepția proiectului tehnic pentru sistematizarea pe verticală în zona Ștrandului Municipal, se va scoate la licitație contractul de lucrări.

♦ Urmează derularea achizițiilor pentru execuția a încă două lucrări, respectiv reabilitarea străzilor I.D. Suciu și Lucian Blaga și asfaltarea drumului de acces la garaje pe splaiul C. Brediceanu nr. 17.

♦ Vor continua și lucrările de reabilitare a alimentării cu apă în municipiu.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

 1. Foarte bine.
  (Dar parca le enumera Pristanda”:
  – „Este vorba de străzile: Crinilor, Splaiul Tinereții, Cornet, Lăcrămioarelor, Nera, Coșbuc, Gării și acces garaje pe splaiul Brediceanu.”
  – „respectiv reabilitarea străzilor I.D. Suciu și Lucian Blaga și asfaltarea drumului de acces la garaje pe splaiul C. Brediceanu nr. 17.”
  A citelea an se tot reaminteste de lucrarile de la Strand?
  Dar e bine ca se lucreaza; vorba lui Stefan, „strandul nu e al vostru, este al urmasilor urmasilor vostri 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.