Patru mărţişoare muzicale oferite lugojenilor, în luna… Mărţişor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Aşa cum este tradiţia (şi) la noi, la români, cu prilejul sosirii primăverii, se oferă mărţişoare femeilor. De data aceasta s-a făcut o excepţie de la regulă şi – prin generozitatea melomanului Augustin Bercean şi a colaboratorilor săi fideli – au primit toţi lugojenii amatori de muzică de calitate.

Primul mărţişor muzical este oferit de către extraordinarul american Dean Bowman,  într-un concert extraordinar, intitulat Din dragoste pentru femei, dar suntem convinşi că nu numai din acest considerent, ci şi din dragoste pentru publicul meloman lugojean, în faţa căruia  evoluează  pentru a treia oară, în decurs de numai câteva luni: prima dată, în cadrul celei de a IV-a ediții a Galei Internaționale de Blues-Jazz (20 aprilie 2017), a doua oară, într-un concert extraordinar de muzică gospel, intitulat Crăciun de poveste, şi acum, “Din dragoste pentru femei”, un concert extraordinar „marca” Dean Bowman & Bane Gluvacov Tubacin Band, eveniment care va avea loc sâmbătă, 3 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” din Lugoj.

Următoarele trei mărţişoare sunt:

Vinovatul, cu mare vină de data aceasta, este lugojeanul Augustin Bercean, care la sfârşitul anului trecut a primit premiul „Managerul anului” în cadrul Galei Premiilor Fundaţiei Jazz Banat, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş. Oare întâmplător a primit acest prestigios premiu, sau ca dovadă certă a „vinovăţiei” lui?

Mircea ANGHEL

P.S.
Despre celelalte trei mărţişoare vom vorbi la timpul potrivit.
Acelaşi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.