Pariurile virtuale: ce sunt și pe ce competiții poți paria

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: Shutterstock

Îți plac transmisiunile sportive: meciuri de fotbal, tenis, handbal, formula 1, biliard și multe alte concursuri pline de suspans și adrenalină…Înseamnă că ești persoana potrivită pentru un hobby antrenant și modern: pariuri virtuale. Iată cum poți să te distrezi și chiar să câștigi sume importante de bani, oriunde te-ai afla, doar prin câteva click-uri:

Ce înseamnă pariuri virtuale

Ai la dispoziție o gamă largă de pariuri virtuale, care sunt pariuri sportive pe care poți să le plasezi pentru evenimente care sunt generate de calculator. Este vorba despre competiții virtuale care nu au loc în realitate, dar reproduc spectacolul sportiv în întregime, cu regulile și modul de desfășurare specifice pentru fiecare dintre sporturile tale favorite.

Și de ce nu, reprezintă o bună ocazie să descoperi noi pasiuni, pentru că la pariuri virtuale poți să cunoști sporturi despre care nu ai mai auzit până acum sau, chiar dacă ai aflat câte ceva despre ele, nu știi încă în detaliu cum se joacă și ce regulamente se aplică.

La pariuri virtuale tu stabilești durata sesiunilor de joc, iar ritmul de desfășurare pentru întreceri sportive este mai rapid decât în realitate. Grafica impresionantă și comentariul live asigură o experiență virtuală care este la fel de incitantă ca aceea din sporturile reale.

Pe ce competiții poți paria la pariuri virtuale

Cele mai îndrăgite și urmărite  sporturi pentru pariuri virtuale sunt fotbal, tenis, baschet, ciclism, speedway, la care se adaugă numeroase curse virtuale de câini și de cai.

Zeci de meciuri și competiții sportive au fost anulate din cauza epidemiei de coronavirus, așa că prin pariuri virtuale ai șansa de a trăi emoția jocului și bucuria victoriei, chiar dacă vremurile sunt potrivnice.

Vrei fotbal intern, meciuri europene sau confruntări pline de entuziasm în campionatul englez? Balonul rotund îți stă la dispoziție, direct pe ecranul telefonului tău, sau pe laptop ori tabletă.

Așii tenisului, magicienii slam dunk-urilor sau gladiatorii de pe velodromuri sunt din nou gata să te încânte cu performanțele lor sportive, într-o formă nouă, cu ajutorul aplicațiilor online puse la dispoziție de casele de pariuri.

Iar cursele de câini și de cai reprezintă o nouă atracție pentru zile active, pline de energie și cu șanse importante de câștig.

Cum poți să pariezi la pariuri virtuale

Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont pe una dintre platformele care oferă pariuri virtuale și să alegi competițiile pe care vrei să le urmărești. După ce te decizi asupra acestor detalii, plasezi pariuri online și te bucuri de sporturile preferate, oriunde te-ai afla.

Pentru meciurile de fotbal virtual poți să pariezi pe rezultat final, scor corect, șansă dublă, total goluri și total goluri peste/sub. În cazul meciurilor de tenis poți să optezi pentru rezultatul meciului, scorul game-ului și total puncte, iar la baschet ai posibilitatea să alegi între câștigător meci, handicap și total puncte.

Poți să plasezi pariuri online și la speedway adică la curse virtuale de motociclete, unde alegi între câștigător, estimare sau each way. În mod similar, la cursele de ciclism poți să optezi pentru câștigător, estimare, pariu tricast și each way.

La cursele virtuale de câini poți să pariezi pe câștigător, estimare, each way. Aceleași opțiuni sunt disponibile și pentru curse de cai, unde se adaugă și un pariu tricast.

Oferta de pariuri virtuale este disponibilă non-stop așa că ai mereu posibilitatea să urmărești sporturile preferate și să plasezi pariuri online. Rezultatele sunt afișate imediat după terminarea competiției, așa că ești întotdeauna la curent cu situația la zi și ai evidența câștigurilor.

Atunci când joci la pariuri virtuale te întâlnești cu un nivel de neprevăzut la fel de mare ca în competițiile reale pentru care plasezi de obicei pariuri sportive. Avantajul unor pariuri virtuale este că le poți realiza în orice moment și oriunde te-ai afla, așa că urmărește ofertele de pe platforme online de paruri și bucură-te de sporturile preferate.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.