Parcul Groazei din spatele Primăriei, un exemplu pentru eșecul administrației

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Internauții au luat la rost Parcul Copiilor din spatele primăriei din oraș, dându-l ca exemplu pentru eșecul actualei administrații a orașului. Parcul a fost comparat cu unul al groazei, asemănător cu casele ororilor din parcurile de distracții. Fotografiile realizate în parc sunt dovada stării deplorabile a zonei, aflată la doar câțiva metri de sediul administrației, punctează Lugojeanul.ro

„Dacă Primăria Sectorului 2 București are în proiect „Casa groazei”, din Parcul  Tei, iată că noi, lugojenii, avem deja „Parcul groazei”, respectiv Parcul Copiilor! Rămâne ca, după ce actuala administrație va mai accesa niscai milioane de euro, de la europeni (că deja atâtea milioane ne-au dat, că s-au săturat aia de noi), să mai dotăm parcul cu ceva schelete, vrăjitoare și tuneluri mucegăite! Până atunci, peisajul e suficient să pună pe goană copiii și părinții”, a scris Szolcsik Cristian pe Facebook.

„Birourile principale nu au vedere spre parc! Alții nu-și duc pruncii în așa-zis ul Parc al copiilor, sunt mai norocoși”, a comentat Mariana Faur, ale cărei comentarii sunt șterse mereu de către consilierul primarului interimar.

„Catastrofe! Urât! Oare când se uită pe geam cei din primărie ce senzație au? Că noi, lugojenii, zici că jucăm în filme horror zilnic”, a reacționat Ani Anișoara.

„Acum un an, foștii chiriași au fost evacuați, chit că unii mai aveau contract, pe motiv că încep lucrările de reamenajare a parcului. Bineînțeles că nu a început nicio lucrare. Același lucru s-a întâmplat și în Buchini, pe strada Aurel Vlaicu, unde oamenii au fost somați să dărâme gardurile de împrejmuire ale unor grădini, pe motiv că vor începe lucrările de amenajare la un parc”, a adăugat Claudiu Belințan.

Administrația locală se laudă că a câștigat proiecte de sute de milioane de euro din bani de la guvern și respectiv europeni. Între timp, Lugojul duce lipsă de cele mai de bază elemente pentru un trai normal, cum ar fi asfaltarea gropilor din asfalt de după iarnă, coșuri de gunoi pe străzi sau comunicarea deschisă cu cetățenii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.