„Ouăle de Paște”, o nouă carte pentru copii, semnată de Daniela Radu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După cum am anunțat deja, cea de-a doua carte a Danielei Radu, apărută în acest an la editura Prestige Kids, din București, este tot o carte pentru copii și se numește, „Ouăle de Paște”. Ilustrată minunat de către Șerban Andreescu, această poveste de Paște pentru toți copiii, vorbește despre întâmplările misterioase ale unui băiețel care a trăit pe vremea lui Isus și despre semnificația Paștelui pentru creștini. Cartea, cu autograful autoarei, poate fi achiziționată de la Librăria Ion Vidu Lugoj.

Scriitoarea lugojeană Daniela Radu, autoare a volumelor „Câmpul cu maci”, editura Nagard Lugoj, 2013, „Vieți paralele/Parallele Leben”, editura Eurostampa Timișoara, 2019 (volum bilingv, român/german) și a altor volume colective de poezie și proză, a mai publicat în acest an, tot la editura Prestige Kids, din București, volumul „Primele mele 480 de cuvinte în limba germană în 40 de teme”,  inclus în categoria „Cărți pentru copii și adolescenți”,  colecția „Mă pregătesc pentru școală!”.

Cartea, destinată atât preșcolarilor, cât și copiilor din clasele primare, este împărțită în 40 de teme/capitole, având, la final, și un vocabular german-român și român-german, cuprinzând cele 480 de cuvinte folosite în carte, are ilustrații vesele, colorate, pentru a-i ajuta pe copii să învețe cuvintele mai ușor și reprezintă un ghid foarte bun pentru introducerea copiilor în universul limbii germane.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.