Otilia a filmat videoclipul piesei ”Devocion” pe un OZN

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Otilia a lansat primul videoclip cu extratereștri, filmat chiar pe un OZN, în regia lui Richard Stan! Artista nu se oprește însă aici cu surprizele și îl aduce în videoclip, ca invitat special, pe cel alături de care formează un cuplu în viața reală – cântărețul Sinan Akcil!

Încă de la începutul videoclipului, acțiunea se mută pe o altă planetă din Univers. La bordul unui OZN, Otilia și Sinan – singurele exemplare a speciei umane – sunt colegi de muncă într-un fast-food: Otilia – o frumoasă chelneriță și Sinan – bucătarul din spatele delicioaselor preparate!

Acesta din urmă, îndrăgostit până peste cap de Otilia, rămâne hipnotizat de fiecare dată când o vede și visează cu ochii deschiși la o poveste de dragoste între ei, dar este întrerupt de către extraterestrul-șef, care-l trimite imediat înapoi la treabă.

Întreaga acțiune are o latură amuzantă, iar personajele sunt încântătoare. Îl vedem pe Hell Boy pregătind cartofi prăjiți la bucătărie și pe Predator mâncând burgeri.

Extratereștrii au fost cu măiestrie creați de către Alina Bedeleanu, Rodica Cășuneanu, Valentina Ionescu și Mihai Lupu, cu toții membri ai Școlii de Machiaj și Prostetică, iar formidabilul OZN se numește ETU Pizza&Grill și este aterizat pe DN1, la Cornu de Jos, unde există și azi!

“Devocion” este o piesă în limba spaniolă, în colaborare cu Omar Secada (fost membru al trupei Mandinga) și  este produsă de JHaps Records – muzică și versuri: Marius Nicula și Emanuela Oancea, orchestrație: Claudiu Pal și Andrei Ionuț Murariu, mix&master: Claudiu Pal.

Otilia a reușit să-și surprindă fanii cu acest videoclip, care sunt foarte încântați, atât de imagine, cât și de povestea care-l aduce alături de artistă pe Sinan.

Și cum surprizele se țin lanț, Otilia va zbura la New York spre sfârșitul acestei luni, pentru a participa la ”2018 Golden Panther Music Awards”, unde este nominalizată pentru premiul ”Best Balkan Artist”!

Despre admin 6350 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.