Orașul nu poate fi condus cu jumătăți de măsură și cu un amatorism administrativ

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primii care au luat atitudine după demiterea definitivă din funcție a primarului Claudiu Buciu au fost reprezentanții USR PLUS Lugoj.

Erwin Floroni, candidatul nedeclarat (încă) al acestei formațiuni politice la alegerile pentru funcția de primar al Lugojului, a făcut unele precizări importante privind situația în care se află la ora actuală orașul nostru.

Le publicăm în cele ce urmează, nu înainte de a cita zicerea unui lugojean de seamă și anume că e ușor să fii primar, viceprimar sau consilier local atâta vreme cât există posibilitatea de calificare la locul de muncă.

„Decizia definitivă de demitere a primarului din Lugoj ne aruncă pe un teren al incertitudinii. Deși Lugojul a fost prost administrat în acești doi ani de mandat, nu ne putem bucura de această decizie de suspendare, întrucât, în momentul de față, alegerea făcută de lugojeni nu mai are o reprezentativitate clară.

Orașul nu poate să continue să fie administrat de persoane care iau decizii cu jumătăți de măsură, acest lucru fiind combinat și cu un amatorism administrativ care ne-a adus astăzi în situația în care suntem: avem în continuare un oraș trist și murdar, în care încep să iasă la suprafață din ce în ce mai mult fantomele trecutului.

Din acest motiv, avem nevoie de o alternativă care să construiască împreună cu lugojenii, pentru lugojeni. Pentru ca acest proiect să fie cât mai sănătos, avem nevoie de oameni care să ni se alăture și care să muncească împreună cu noi la dezvoltarea acestei alternative, iar ulterior, să participe activ la dezvoltarea orașului.

Fac un apel la toți lugojenii care consideră ca pot aduce un aport pozitiv la dezvoltarea orașului să facă un pas în față și să se implice pentru că, altfel, nu se va schimba nimic. Ba mai mult, toate dezamăgirile și neajunsurile vor continua să se adâncească. Nu e suficient să fim spectatori și să comentăm de pe margine.

USR a fost și va rămâne în continuare un partid în care oamenii de bună credință vor proteja interesele reale ale cetățenilor. Spre deosebire de restul partidelor, nu avem interese ascunse sau datorii față de nimeni. Suntem oameni simpli care ne întâlnim zilnic cu aceleași probleme ca și voi.

Dacă vrei să contribui cu adevărat la această alternativă, te așteptăm alături de noi. O să ai surpriza să găsești oameni calzi și primitori la fel ca și tine, care nu vor decât să facă ceva pentru orașul lor și pentru bunăstarea comunității. Ia atitudine!”

Doritorii se pot înscrie pe: https://www.usr.ro/inscriere/, prin telefon: 0740.773.430 sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a USR PLUS Lugoj.

  Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.