O ucraineancă stabilită în Lugoj a fost salvată de două ori de la sinucidere

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Intervenție a polițiștilor miercuri, în jurul prânzului, la Lugoj. Aceștia au fost sesizați printr-un apel la 112 că o femeie aflată pe pasarela de pe strada Buziașului este foarte agitată, existând riscul de a se sinucide.

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a încercat să se sinucidă de două ori în decurs de câteva ore, fiind salvată de un cetățean, apoi de un echipaj de jandarmi.

Femeia, din Ucraina, dar care locuiește de mai mulți ani în România, a vrut să se arunce, miercuri, la orele amiezii, de pe pasajul de pe strada Buziașului, din Lugoj, dar a fost oprită de un cetățean, care trecea prin zonă și care a alertat autoritățile.

„Poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a anunțat IPJ Timiş.

Femeia a fost transportată la spital, întrucât avea un comportament agitat, ulterior fiind dusă la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma examinării medicale, a reieşit că aceasta prezenta vânătăi pe corp, ea declarând poliţiştilor că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După ce a plecat de la sediul poliţiei, femeia ar mai fi avut o tentativă similară, fiind observată de un echipaj de jandarmi.

Povestea nu s-a oprit însă aici. După finalizarea verificărilor, femeia a plecat împreună cu concubinul său, un român, spre casă. În dreptul semaforului de la intersecția străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce mașina era în mișcare, a deschis portiera cu intenția de a coborî. Situația a fost surprinsă de către un echipaj de jandarmi.

„Astăzi, cu puţin timp în urmă, în localitatea Lugoj, colegii noştri, Sebastian şi Cristian, au împiedicat o femeie, care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, strada Buziaşului, pasaj ce trece peste căile ferate. Totul s-a întâmplat ca în filme. O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

Poliţiştii au întocmit un proces-verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.

„În urma acestui incident, polițiștii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timișoara, în vederea internării”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Femeia, originară din Ucraina, locuiește de mai mult timp în România, nefiind refugiată.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.