O tânără părăsită de iubit pentru că era grasă a ajuns Miss Marea Britanie 2020

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bărbatul a părăsit-o chiar înainte de nuntă, pe motiv că se îngrăşase. O mare greşeală tactică, pentru că femeia s-a ambiţionat şi a slăbit. După care a participat la concursuri de frumuseţe. Lovitura finală a dat-o în clipa în care a devenit Miss Marea Britanie.

Jen Atkin a reuşit să cucerească inimile juraţilor şi a obţinut titlul de Miss Marea Britanie. Motivaţia femeii de a fi încoronată drept cea mai frumoasă din ţară a fost una foarte puternică. Ea a vrut să-i demonstreze fostului iubit că a părăsit-o degeaba. În urmă cu trei ani, bărbatul s-a despărţit de ea, fix când planifica toate detaliile pentru nuntă. Jen Atkin a suferit mult atunci, dar a fost şi ambiţionată să slăbească. Acum tânăra are un fizic invidiat. În doi ani a reuşit să ajungă, de la mărimea cea mai mare pentru haine, la cea pe care o poartă modelele.

Jen Atkin a participat la mai multe concursuri de frumuseţe pe care le-a câştigat, însă nu a vrut să se oprească acolo. Ea şi-a dorit să obţină printre cele mai râvnite premii din Marea Britanie, totul pentru a se răzbuna pe fostul iubit. Tânăra şi-a văzut visul împlinit şi răzbunarea a fost dusă la bun sfârşit. Între timp, Jen Atkin s-a îndrăgostit de un alt bărbat, care a şi condus-o la altar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.