Cea mai scumpă cameră de hotel e în Las Vegas: 100.000 de dolari pe noapte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cea mai scumpă cameră de hotel se află în Las Vegas! O noapte de cazare acolo ajunge la 100 de mii de dolari pe noapte. O sumă absolut enormă, însă dotările respectivei camere sunt de excepţie.

Practic, acolo aveţi de toate, de la piscină, jacuzzi, bar, un televizor cu două feţe şi un dormitor imens. Tocmai de aceea, mulţi dintre cei care se cazează acolo nici nu ies din cameră, pentru că se simt ca într-o vacanţă perfectă. Încăperea are multe oglinzi şi un balcon imens unde este şi o piscină. Cea mai scumpă cameră de hotel din lume are şi saună dar şi o zonă pentru distracţie.

Camera de jocuri are o masă de biliard foarte colorată. Iar unul dintre cele mai impresionate obiecte este tabla de şah cu piese din cristal. Încăperea este situată la ultimul etaj al complexului, iar priveliştea este minunată. Clădirea este din sticlă, aşa că, inclusiv din dormitoare sau din baie, se poate vedea oraşul.

Nu doar ziua imaginile sunt frumoase, noaptea se pot vedea luminile din Las Vegas, oraş renumit pentru acest lucru, dar şi pentru jocurile de noroc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.