O tânără din Rusia a murit electrocutată, după ce a scăpat în cadă telefonul care se afla la încărcat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără din Rusia s-a stins din viaţă, după ce a murit electrocutată în propria cadă. Femeia a scăpat în apă telefonul pe care îl pusese la încarcat. Ea a fost găsită de colega de apartament, care a şi chemat serviciile de urgenţă.

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Rusia, angajată ca vânzăzoare într-un magazin, a fost găsită decedată de către colega ei de apartament. Aceasta a fost şocată să descopere că fata fusese electrocutată după ce şi-a scăpat telefonul în cadă. Dispozitivul era pus la încărcat când a avut loc nefericitul eveniment. Prietena tulburată a fost şi cea care a sunat la serviciile de urgenţă, potrivit mirror.co.uk.

„Am ţipat, am scuturat-o, dar era palidă, nu respira şi nu dădea semne de viaţă. Mi-a fost foarte frică. Când am atins-o, am primit un şoc electric’’,

a afirmat aceasta. Paramedicii au încercat să o salveze pe tânăra rusoaică, însă a fost mult prea târziu. Aceştia au fost nevoiţi să constate decesul. Oficialii ruşi au tras un semnal de alarmă după incident. Aceştia au avertizat oamenii să fie mult mai atenţi când mânuiesc dispozitive electronice în apropierea apei, cu atât mai mult dacă ele sunt conectate în mod direct la o sursă de energie. Consecinţele ar putea fi la fel ca şi în cazul femeii, devastatoare. Mai multe astfel de cazuri au fost raportate în Rusia. Spre exemplu, un caz şocant a avut loc în august, când o adolescentă de doar 15 ani a murit electrocutată în aceleaşi circumstanţe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.