O școală cu clasele 0-IV, în incinta Liceului Teoretic „Traian Vuia”, din orașul Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marcel Avram, primarul Orașului Făget, are un nou motiv de bucurie. „Încă un proiect depus la CNI este pe drumul cel bun”, a scris primarul pe pagina sa de facebook. Este vorba despre obiectivul de investiții „Construire școală clasele 0-IV în incinta Liceului Teoretic Traian Vuia, Orașul Făget, Al. Traian Vuia, nr. 1.județul Timiș”.

În răspunsul primit de la Compania Națională de Investiții, se arată: „Având în vedere adresa dumneavoastră nr. 4951/06.04.2021, înregistrată la C.N.I. S.A. cu nr. 16833/09.04.2021, prin care solicitați realizarea obietivului de investiții „Construire școală clasele 0-IV în incinta Liceului Teoretic Traian Vuia, orașul Făget, Al. Traian Vuia, nr. 1, județul Timiș”, vă informăm că obiectivul de investiții a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului „Unități și instituții de învățământ de stat” aprobată prin Ordin M.D.L.P.A. nr. 792/14.06.2021.

Totodată, precizăm faptul că finanțarea obiectivului de investiții solicitat, se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de construcții de Interes Public sau Social derulat de „C.N.I” – S.A. în baza O.G. nr.25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții „C.N.I.” cu modificările și completările ulterioare”.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.