Conducere nouă la societatea de apă și canal. Inginera din Qatar și-a dat demisia chiar în prima zi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consilierii locali lugojeni au avut pe ordinea de zi, în ședința de miercuri, 30 iunie, un proiect pentru desemnarea unui nou administrator pentru noua societatea de apă și canal, pe care au înființat-o să preia o parte din serviciile societății Meridian, aflată în insolvență.

După cum informează Lugojeanul.ro, în precedenta ședință, aleșii locali au aprobat numirea în această funcție a unei timișorence, care lucrase în Qatar și Spania, cu un CV impresionant în acest domeniu.

Doar că Elena Mihaela Mahfoufi a bătut toate recordurile privind durata unui mandat și a demisionat chiar în ziua în care trebuia să-și înceapă activitatea. În ședința din 30 iunie, consilierii locali au discutat numirea lui Adrian Ciulonescu pentru această funcție, cel care a deținut funcția de la înființarea societății, până în 14 iulie, când trebuia să fie înlocuit de Elena Mihaela Mahfoufi.

Societatea de apă și canal este una dintre cele trei societăți, înființate de Primăria Lugoj pentru continuarea activităților de la Meridian 22. Celelalte două sunt: societatea de transport, condusă de Alin Năfărean, și cea de patrimoniu, condusă de Acvilian Belințan.

(D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.