O româncă și iubitul ei au ucis un irlandez cu cel mai periculos drog

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O româncă şi iubitul ei au îngrozit Marea Britanie. Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de uciderea unui bărbat irlandez cu ajutorul celui mai periculos drog, cunoscut şi ca „respiraţia diavolului”. Autorităţile spun că este prima crimă cu acest mod de operare înregistrată în Marea Britanie.

Cu o cruzime extremă, Diana Cristea, în vârstă de 18 ani, şi Joel Osei, de 25 de ani, au otrăvit mai multe persoane cu scopul de a le jefui. Irlandezul Adrian Murphy, multiplu campion la dans, a fost găsit mort pe 4 iunie anul trecut, în apartamentul său din Londra. Avea în sânge un nivel uriaş de scopolamină, un drog folosit frecvent de hoţii şi violatorii din America de Sud.  Cei doi îşi selectau astfel victimele pentru că exista o mai mică probabilitate ca aceştia să raporteze furtul, având în vedere natura homosexuală a întâlnirilor. Aveau roluri bine stabilite.

Osei atrăgea bărbaţii la întâlniri şi îi droga. Diana Cristea se ocupa de sustragerea şi de vinderea bunurilor. Lui Murphy i-au furat şi cardul de credit, cu care au încercat să cumpere diamante de peste 60 de mii de lire sterline de la o bijuterie din New York. Aşa au şi fost prinşi. Poliţiştii s-au folosit şi de imaginile de pe camerele de supraveghere din clădirea lui Murphy. Cei doi  riscă acum închisoarea pe viaţă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.