O româncă și fiica ei au fost răpite şi puse să activeze ca dame de companie, în Italia

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O româncă a fost răpită împreună cu fiica ei, de trei conaţionali, şi pusă să plătească o taxă de eliberare de 1.000 de euro sau să activeze drept damă de companie în Villa Literno, Italia.

Românca şi fiica ei au fost răpite de doi bărbaţi, de 27 şi 28 de ani, şi o femeie de 31 de ani. Cei trei răpitori i-au transmis femeii că trebuie să plătească 1.000 de euro pentru a-şi recupera libertatea sau trebuie să activeze drept damă de companie pentru ei în Italia. Într-un moment de neatenţie al răpitorilor, românca a reuşit să ia legătură cu rudele din ţară şi să le spună prin ce trece. Acestea s-au adresat autorităţilor române care au luat legătura cu carabinierii italieni prin intermediul Ambasadei României din Italia. Carabinierii au ajuns la locaţia din Villa Literno şi au reuşit să o elibereze pe româncă şi pe fiica acesteia.

Carabinierii au avut nevoie de o zi pentru a le găsi pe cele două, dar au reuşit graţie unui ofiţer care vorbeşte limba româna şi a reuşit să înţeleagă indicaţiile oferite de femeie. Cei trei răpitori au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de răpire şi trafic de persoane. Ancheta a scos la iveală faptul că românca ar fi intrat în discuţii pe internet cu unul dintre răpitori care i-ar fi promis un job bine plătit dacă ajunge la Napoli, de unde ar fi fost preluată de răpitor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.