Noi reguli la susținerea examenului pentru obținerea permisului auto

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a transmis printr-un comunicat de presă noile reguli ce se aplică la susținerea examenului pentru obținerea permisului auto, informează Lugojeanul.ro.

Pe lângă limitarea numărului de candidați, IPJ Timiș le cere celor izolați la domiciliu să nu se prezinte la acest test, chiar dacă au fost programați. Iată, mai jos, întregul comunicat.

„Începând cu data de 16 martie a.c., în condițiile medicale apărute și în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, facem precizarea că numărul maxim de persoane care pot fi examinate în vederea restituirii permisului de conducere este 10. De asemenea, pentru a proteja cetățenii, cât și personalul angajat care vine în contact cu aceștia recomandăm persoanelor ce urmează a fi examinate, să se prezinte la ghișeul Serviciului Rutier Timiș, cu 30 de minute înainte de ora afișată a examenului, în vederea programării, având asupra lor echipament medical (mască respiratorie și mănuși), precum și instrument personal de scris cu pastă albastră. De asemenea, facem precizarea, să nu se prezinte la examen persoanele care se află în izolare la domiciliu”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.