O româncă în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiată până la moarte, într-un supermarket din Haga

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marți dimineață, în supermarketul Albert Heijn din Haga, o angajată a fost înjunghiată imediat după deschiderea magazinului. Victima atacului sălbatic este Antoneta Gjokja, o tânără româncă de 36 de ani. Antoneta era căsătorită și locuia împreună cu soțul ei la Haga.

De ceva timp era angajată la supremarketul Albert Heijn și lucra în raionul de panificație. Marți dimineață, în jurul orei 7.00, imediat după deschiderea magazinului, tânăra a fost atacată cu un cuțit de un individ, care a înjunghiat-o până la moarte. La scurt timp, polițiștii au reușit să aresteze un suspect.

Se numește Jamel L. și este un antilean de 56 de ani, condamnat de mai multe ori pentru crimă, extorcare, amenințări și agresiune gravă. Bărbatul suferă de iluzii și se crede liderul propriei sale religii și fondatorul regatului Hazwaia. Individul era cunoscut de poliția olandeză și Parchet pentru trecutul său violent.

Bărbatul a fost trimis recent în judecată de Procuratura Publică pentru amenințări la adresa angajaților municipali și furt cu violență în regiunea Rotterdam. Jamel L. a fost achitat pentru furt cu violență, iar pentru amenințare a fost condamnat la o pedeapsă egală cu arestarea preventivă, ceea ce a permis să fie eliberat imediat.

Cu o zi înainte de atacul sălbatic, Jamel L. a postat textul unei rugăciuni pe pagina sa de Facebook. Anterior, bărbatul publicase un mesaj, tot pe rețeaua FB, despre un incident într-unul dintre magazinele Albert Heijn din Zwijndrecht, unde a deschis o cutie cu lapte fără să plătească și a băut-o.

Într-o altă postare, spunea că se va ruga pentru iertare și că îi va ajuta pe angajații din justiție să-și găsească pacea:

„Aș dori să cer iertare de la oricine aș dezamăgi, în special de la Departamentul de Justiție olandez. Mă voi ruga pentru iertare și voi ajuta toți angajații justiției să-și găsească pacea”. Antoneta Gjokja lasă în urmă o familie, rude, colegi şi prieteni îndureraţi. Pe pagina de Facebook a tinerei au curs zeci de mesaje de condoleanțe. „Groaznic ce s-a întâmplat, făptașul să primească închisoare pe viață” / „Victima unui sistem de justiție eșuat” / „E groaznic de s-a întâmplat… Și totul din cauza așa-numitului sistem juridic defect al Țărilor de Jos. Tipul ăla n-ar fi trebuit să se plimbe pe aici”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.