O româncă a fost violată de un infirmier italian într-o clinică privată din Agropoli

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un italian de 57 de ani care lucra ca infirmier la o clinică medicală privată din Agropoli, Italia, a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, după ce a batjocorit o pacientă româncă.

Femeia (L.T) s-a prezentat la camera de urgență a spitalului „San Luca“ din Vallo della Lucania, unde medicii au constatat prezența unor răni intime profunde, și a denunțat violența la poliție.

Femeia în vârstă de 55 de ani a reclamat apoi că a fost de două ori agresată sexual în perioada în care a fost internată în clinica respectivă, unde se recupera după o intervenţie chirurgicală.

Românca fusese internată într-o unitate privată de sănătate pentru analize.

„A intrat în cameră – a declarat femeia presei italiene – cu scuza de a deschide televizorul. Apoi s-a întors să-mi aducă niște șervețele de hârtie. Le-a pus în baie și m-a chemat cu scuza să-mi arate ceva. Când am intrat în baie, a închis ușa și m-a forțat la un raport sexual. I-am simțit mâinile lui peste tot. Am plâns, dar a continuat până am văzut că sângeram din părțile intime. Când a terminat, s-a curățat și a plecat fără să spună nimic”.

Nu numai atât. Câteva ore mai târziu, operatorul s-a întors din nou în cameră și ar fi încercat să o violeze a doua oară, dar nereușind, a împins-o cu fața la perete, forțând-o să-i atingă părțile intime până la a-l satisface. O descriere detaliată a violenței a fost imediat raportată personalului medical aflat în serviciul clinicii. Doctorii i-au dat un analgezic și apoi femeia de 55 de ani a povestit conducerii clinicii ce s-a întâmplat.

„Mi-au cerut să nu denunț acest fapt asigurându-mă că operatorul sanitar va fi concediat”. Ea însă a decis să meargă la spitalul din Vallo della Lucania, denunțând totul la forțele de ordine. Violatorul este un italian căsătorit, cu copii. Acum, va trebui să-și ispășească pedeapsa de patru ani şi jumătate de închisoare.

AL PRESS

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.