O româncă a fost violată de un infirmier italian într-o clinică privată din Agropoli

Un italian de 57 de ani care lucra ca infirmier la o clinică medicală privată din Agropoli, Italia, a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, după ce a batjocorit o pacientă româncă.

Femeia (L.T) s-a prezentat la camera de urgență a spitalului „San Luca“ din Vallo della Lucania, unde medicii au constatat prezența unor răni intime profunde, și a denunțat violența la poliție.

Femeia în vârstă de 55 de ani a reclamat apoi că a fost de două ori agresată sexual în perioada în care a fost internată în clinica respectivă, unde se recupera după o intervenţie chirurgicală.

Românca fusese internată într-o unitate privată de sănătate pentru analize.

„A intrat în cameră – a declarat femeia presei italiene – cu scuza de a deschide televizorul. Apoi s-a întors să-mi aducă niște șervețele de hârtie. Le-a pus în baie și m-a chemat cu scuza să-mi arate ceva. Când am intrat în baie, a închis ușa și m-a forțat la un raport sexual. I-am simțit mâinile lui peste tot. Am plâns, dar a continuat până am văzut că sângeram din părțile intime. Când a terminat, s-a curățat și a plecat fără să spună nimic”.

Nu numai atât. Câteva ore mai târziu, operatorul s-a întors din nou în cameră și ar fi încercat să o violeze a doua oară, dar nereușind, a împins-o cu fața la perete, forțând-o să-i atingă părțile intime până la a-l satisface. O descriere detaliată a violenței a fost imediat raportată personalului medical aflat în serviciul clinicii. Doctorii i-au dat un analgezic și apoi femeia de 55 de ani a povestit conducerii clinicii ce s-a întâmplat.

„Mi-au cerut să nu denunț acest fapt asigurându-mă că operatorul sanitar va fi concediat”. Ea însă a decis să meargă la spitalul din Vallo della Lucania, denunțând totul la forțele de ordine. Violatorul este un italian căsătorit, cu copii. Acum, va trebui să-și ispășească pedeapsa de patru ani şi jumătate de închisoare.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.