O profesoară de limba engleză va reprezenta România la Miss Tourism World 2018, din China

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ada-Maria Ileana va reprezenta Romania in competitia internationala Miss Tourism World 2018 in China

In urma selectiei nationale Miss Tourism World Romania 2018, organizata acum 2 zile in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Tourism World 2018 in tara noastra, Ada-Maria Ileana a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Tourism World 2018, competitie care se desfasura in acest an in perioada 11 – 29 septembrie in China. In competitie vor participa 40 de tari.

Ada este nascuta si locuieste in Bucuresti, are 21 de ani, 1.75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-62-92

Ada este studenta in anul al II-lea la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Bucuresti. Ada vorbeste 2 limbi straine, engleza si franceza, profesand dealtfel ca profesoara de limba engleză.

Finalista Miss Universe Romania 2017, Ada s-a decis sa isi incerce sansele pentru prima data intr-o competitie internationala de frumusete.

Ada este pasionata de cântat, lectura, pictura, dans, dezbateri si balet. Ca si planuri de viitor, Ada isi doreste sa termine licenta, masterul si doctoratul in domeniul securitatii si al relatiilor internationale si sa urmeze o cariera in diplomație, visul ei fiind sa reprezinte Romania in ONU sau NATO. Pe plan personal Ada isi doreste sa-si întemeieze o familie si sa adopte un copil.

Ada a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând scoala generala cu media 10 si Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucuresti cu media 9.65 la Bacalaureat. Ada a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale si naționale la matematică, limba română, fizică, muzica si limba engleză.

Ca si activitati extrașcolare Ada a urmat ani de zile cursuri de pian, canto, balet si dansuri populare.

„Este un sentiment unic să vorbesc din postura de reprezentantă a României în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Tourism World 2018, care se va desfășura în Republica Populară Chineză.

Este o adevarata onoare pentru mine sa reprezint minunata mea țară si valorile ei în cadrul acestei competiții. Va asigur ca voi face tot posibilul sa ma ridic la nivelul așteptărilor pe le implică un concurs de asemenea anvergură.

Este prima mea experienta de acest tip și cu siguranță emoțiile vor face parte din peisaj. Sunt convinsă că, știindu-i aproape pe cei care ma susțin, voi reuși să le stăpânesc si sa le dirijez astfel încât să pot să dau tot ce este mai bun din mine, cu scopul de a ocupa un loc pe podium.

Aceasta noua provocare este o șansa de a invata lucruri noi, de a cunoaste oameni și culturi diferite și aștept cu nerăbdare să am ocazia sa îmi testez cunoștințele și să culeg roadele aceastei experiente deosebit de valoroase.

Este o mare responsabilitate pentru mine sa reprezint si sa promovez România și turismul României în China.

Cultura noastra bogată necesită o prezentare pe măsura și, văzând lucrurile astfel, sunt convinsa ca voi reuși să îmi folosesc toate atuurile si calitățile pentru a fi un bun ambasador al tarii mele.

Fiind in anul centenarului, am ales sa aduc pe scenă România autentică, printr-un costum național deosebit. Pentru acesta, dar și pentru remarcabilul efort de a prezerva valorile tradiționale românești, mulțumesc Etnotique.

Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au fost alături, familiei mele care mereu mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie și în mod special, agenției ExclusivEvent pentru această oportunitate.

Aștept toate gândurile voastre bune și sper să mă susțineți in numar cat mai mare, urmărind parcursul meu în cadrul acestui concurs.” – ne-a declarat Ada-Maria IleanaMiss Tourism World Romania 2018.

„Ada este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Ada are frumusetea si calitatile necersare pentru a reprezenta Romania cu onoare in China si de a se intoarce in Romania cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl. Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism World Romania.

Toti romanii sunt invitati sa viziteze pagina oficiala de Facebook „Miss Tourism World Romania”- https://www.facebook.com/MissTourismWorldRomania/  – pagina unde vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze cu Ada.

SURSA COMUNICAT: dl.Ernest Hadrian Böhm presedintele Organizatiei ExclusivEvent si al competitiei Miss Tourism World Romania

AL PRESS

 

Despre admin 6669 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.