O poveste de dragoste, dintre o femeie din Lugoj și un tânăr din Boldur, a costat-o pe lugojeancă 170.000 de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O poveste de dragoste dintre o femeie din Lugoj și un tânăr din Boldur s-a încheiat cu două percheziții ale polițiștilor, informează LugojInfo.ro. Lugojeanca a rămas fără 170.000 de euro.

Femeia divorțată a crezut că și-a găsit marea iubire în persoana unui bărbat cu opt ani mai tânăr. Cei doi s-au mutat împreună la Lugoj și cunoscuții spun că se iubeau nebunește și nimeni și nimic nu prevestea ceea ce urmă să se întâmple. Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată zilele trecute când „Romeo” a dispărut subit. „Julieta”, care deține un bussines în Lugoj, s-a gândit că nu ar fi rău să arunce o privire la cei 170.000 de euro moșteniți după decesul mamei, și pe care, dintr-o greșeală inexplicabilă, a ales să îi țină într-un dulap și nu la o bancă, cum ar fi normal. Femeia a crezut că îi fuge pământul de sub picioare când a văzut că banii nu mai sunt la locul lor, astfel că a alergat într-un suflet la poliție.

Oamenii legii au încercat să dea de „Romeo”, însă acesta a fost de negăsit. Având în vedere suma uriașă care a dispărut odată cu bărbatul, polițiștii au obținut din partea unui judecător două mandate de percheziție. La două locuințe din Boldur, polițiștii au scos din pământ 110.300 de euro. La una din locații au fost gășiți 20.000 de euro, îngropati în curtea casei, iar la a doua 90.300 de euro, îngropati într-o anexă. Oamenii legii încearcă să dea și de urma celorlalți bani. Bărbatul, care se pare că a plecat din țară, este cercetat acum pentru furt.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.