O nouă campanie gratuită de sterilizare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O nouă campanie de castrare gratuită pentru câini și pisici va avea loc în perioada  4-6 octombrie la Adăpostul “Free Amely” dintre Tapia și Măguri.  Campaniile precedente s-au desfășurat de obicei pe parcursul a două zile, dar pentru că vineri va fi Ziua Internațională a Animalelor, se vor efectua sterilizări și în această zi. În plus, tot vineri, va fi Ziua Porților Deschise la adăpost și ca urmare, toți iubitorii de animale sunt așteptați să viziteze adăpostul, să se joace cu câinii și pisicile existente, sau să le aducă de mâncare și de ce nu să adopte un patruped. Campania nu este adresată doar lugojenilor, ci și persoanelor din satele și comunele din jur.

Vreau să spun că în fiecare din campanii nu au venit proprietarii cu câini doar din zona respectivă, ci au venit și din vecinătăți și îi așteptăm cu mare drag. Ar fi bine să se programeze la numărul de telefon care este afișat și pe care îl știu deja majoritatea iubitorilor de animale, pentru că este public de mulți ani și în ziua în care animalul este castrat să nu îi dea nimic să mănânce, iar cine aduce animalul la castrat să aibă un buletin”, a declarat Elena Balaj, președinte “Free Amely”.

 În cele trei zile programul pentru sterilizări va începe la ora 10, iar ultima programare este la ora 19. În campaniile care s-au desfășurat în satele din jurul Lugojului au fost sterilizate din luna august și până acum nu mai puțin de 233 de animale. Dintre acestea majoritatea au fost femele deja împerecheate.

 

Alina DAMIAN

Despre admin 6576 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.