O mulțime de proprietăți istorice exclusiviste și contemporane sunt disponibile pe piața imobiliară

Romania este o tara cu un foarte bogat si diversificat patrimoniu in ceea ce priveste proprietatile istorice, dar si cele contemporane. Cu siguranta ca pentru cei mai multi dintre noi aceste tipuri de proprietati nu sunt o noutate. De multe ori am putut vedea astfel de conace, castele, palate sau vile care se afla intr-o stare de degradare avansata. Intr-un astfel de context venea mereu intrebarea cu privire la proprietarii respectivelor proprietati.

Din fericire lucrurile au inceput sa se schimbe in bine in ultimii ani si tot mai multe dintre proprietatile istorice exclusiviste si contemporane se regasesc acum pe piata imobiliara. Cu alte cuvinte, aceste proprietati imobiliare sunt pregatite pentru a fi incluse in tranzactii imobiliare ca urmare a faptului ca toate documentele privind drepturile de proprietate au fost puse la punct. In acest context oricine este interesat de proprietati monument istoric poate sa devina proprietar apeland la serviciile unei agentii imobiliare de lux.

Aceasta agentie imobiliara care intermediaza tranzactii pentru proprietati exclusiviste din categoria celor istorice si contemporane detine un catalog foarte numeros si diversificat. Indiferent daca vorbim despre zona Transilvaniei, despre Banat, Muntenia sau Oltenia, ori daca avem in vedere zona Bucurestiului si imprejurimile, aceasta agentie imobiliara de lux pune la dispozitia tuturor acelora interesati de proprietati istorice si contemporane posibilitatea de a achizitiona castele, palate, conace boieresti, vile contemporane si moderne sau chiar penthouse-uri.

Faptul ca multe dintre proprietatile istorice au fost clasate ca si monumente istorice a facut ca vechii proprietari sa renunte la intretinerea sau refacerea unora dintre castelele si conacele care sunt adevarate bijuterii arhitecturale. In oferta celor de la Romania Sotheby’s International Realty vei putea gasi atat proprietati istorice in care te poti oricand muta cu familia sau pe care le poti transforma in unitati de cazare, cat si proprietati care au nevoie de lucrari importante de renovare.

In functie de starea in care se afla respectivul imobil, dar si in functie de suprafata acestuia si de terenul care este aferent fiecarei proprietati, preturile variaza de la cateva zeci de mii de euro si pana la cifre cu sase zerouri. Cu alte cuvinte, vei putea gasi inclusiv conace sau palate de vanzare la preturile unor apartamente cu 3-4 camere in marile orase ale Romaniei.

Indiferent de categoria de proprietati pe care iti doresti sa o achizitionezi, procesul de vanzare-cumparare se va desfasura foarte rapid si fara dificultati ca urmare a faptului ca specialistii in tranzactii imobiliare s-au ocupat ca toate documentele sa fie in regula pentru a se putea derula procesul de vanzare-cumparare.

Daca iti doresti sa investesti in monumente istorice de vanzare din categoria proprietatilor imobiliare exclusiviste si exista eventuale nelamuriri, la Romania Sotheby’s International Realty vei primi consultanta de specialitate pentru a avea certitudinea ca vei lua cea mai buna decizie atunci cand te-ai hotarat asupra unui conac, castel sau palat din catalogul de proprietati istorice.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.