O menajeră din Germania a primit din greșeală salariu 225.000 de € și a fugit în Bulgaria

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O menajeră din Germania a primit un salariu lunar de 225.000 €, din greşeală, şi a fugit imediat în Bulgaria. Femeia a şi cheltuit 100.000 de euro şi acum e judecată ca să dea banii înapoi.

O menajeră în vârstă de 27 de ani, care lucra în Germania, aştepta plata salariului, de 340 de euro, însă când şi-a verificat contul, a văzut că primise 225.000 de euro. Nu a mai stat pe gânduri, şi-a făcut bagajele şi a fugit în ţara natală, Bulgaria. Suma enormă i-a fost transferată din greşeală şi tânăra, ca să nu restituie banii, a părăsit urgent Germania, plecând în ţara ei de origine, Bulgaria. Angajatorul, imediat ce şi-a dat seama de eroare, i-a cerut femeii să restituie toată suma, însă menajera nu a dorit nicidecum să facă acest lucru, drept pentru care a fost dată în judecată.

După cum scrie publicaţia germană ndr.de, femeia a fost condamnată de tribunalul din Osnabruk la o amendă de 1.200 de euro şi obligată să returneze toatăsuma, numai că aici a apărut o mare problemă, întrucât tânăra a cheltuit deja 100.000 de euro. Angajatorul încearcă pe toate căile să obţină şi aceşti bani, dar va fi foarte dificil, pentru că fosta menajeră nici măcar nu s-a prezentat la proces şi chiar refuză să mai plece din ţara ei. Ea i-a transmis din Bulgaria că nu intenţionează să ajungă prea curând în Germania.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.