Cleopatra Stratan s-a reinventat la 16 ani. Acum se numește Angela și pozează sexy

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cleopatra Stratan, cea care la vârsta de doar 3 ani făcea furori cu piesa Ghiță și intra în Cartea Recordurilor, este astăzi o domnișoară care se bucură în continuare de succes pe plan muzical.

Cleopatra a decis la 16 ani că este momentul să se reinventeze. Astfel, și-a luat un nou nume de scenă, Angela, și și-a schimbat look-ul. Compune și cântă piese în limba rusă, poartă peruci blonde și… pozează extrem de sexy. Cleopatra se numără printre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească: 7.000 de euro pentru o singură oră, plus o serie de pretenții, astfel încât, pentru un show, costurile se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Cleopatra Stratan a intrat în topul celor mai geniali copii din lume și deține șase recorduri mondiale. Astfel, este cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.