O lugojeancă realizează Moși Crăciun lucrați manual și cu cristale Swarovski

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O lugojeancă pentru care produsele handmade au devenit mai mult decât un hobby în ultimii ani, confecționează acum Moși Crăciun lucrați manual și împodobiți cu piele naturală și cristale Swarovski.

„Ideea de a confecționa Moși Crăciun a venit din dorința de a creea ceva ieșit din tipare, în ton cu sărbătorile care vin și care să satisfacă cele mai exigente gusturi”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Violeta Osiceanu, cea care confecționează ornamentele inedite.

Pentru a le oferi un plus de unicitate, lugojeanca a decis să împodobească Moșii cu cristale Swarovski.

„Moșii Crăciun sunt confecționați manual și au 60-65 de centimetri. Capul este modelat din porțelan rece, prelucrat de mine în casă, după o rețetă proprie, hăinuțele sunt în general din dantelă, în combinație cu catifea, iar ghetuțele din mătase și alte diverse materiale. Pentru a crea un efect vizual optim, am accesorizat hăinuțele cu pietricele, piele artificială, piele naturală și cristale Swarovski, ceea ce le oferă o notă de eleganță și rafinament în plus. Toți sunt unicat, acest lucru făcându-i interesanți și totodată diferiți, nu sunt produse de duzină, iar avantajul de a avea un produs unicat este mare”, a mai explicat lugojeanca.

Pentru cei interesați, puteți comanda un Moș Crăciun cu cristale Swarovski, lucrat complet manual, sunând la numărul de telefon 0726 371 433.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.