O hală pentru prelucrarea lemnului, din Criciova, distrusă de flăcări. Pompierii au salvat bunuri în valoare de peste o sută de mii de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pompierii din Lugoj și Buziaș au intervenit, sâmbătă noaptea, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o autoscară mecanică, la stingerea unui puternic incendiu, care a cuprins o hală de prelucrare a lemnului, din localitatea Criciova. Pompierii s-au luptat aproape șase ore cu flăcările și au reușit să salveze hala mare, 80 mc de cherestea, 100 mc de bușteni, centrala termică, un Ifron, un Taf, silozul și uscătorul de rumeguș.

Incendiul a distrus o hală, mai multe utilaje de prelucrarea lemnului, un gater, un motostivuitor și alte utilaje, fiind mistuite de flăcări și 6 mc de cherestea. De asemenea, au fos afectate acoperișul, silozul și uscătorul de rumeguș, precum și mai multe semifabricate. Intervenția pompierilor a fost îngreunată de vântul puternic. Luni, pompierii lugojeni au anunțat cauza incendiului de sâmbătă dimineața.

După ce au verificat amănunțit cauza producerii incendiului, pompierii au stabilit că dezastrul a fost provocat de un scurtcircuit.

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.