O grupare specializată în trafic de droguri a fost destructurată de polițiști

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timișoara și ai Direcției de Operațiuni Speciale I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc. Au fost ridicate aproape 1.400 de comprimate de ecstasy, 200 g. de cannabis, 5 g. de cocaină și 2.100 de lei, iar 4 persoane au fost reținute.

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, au prins în flagrant delict trei bărbați, cu vârste între 21 și 25 de ani, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Timișoara.

În urma acțiunii de prindere în flagrant și a perchezițiilor efectuate, au fost ridicate 1.380 de comprimate de ecstasy, 200 de  grame de cannabis, 5 grame de cocaină, precum și cântare, grindere și 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

Din cercetări a reieși că persoanele fac parte dintr-un grup infracțional specializat în traficul intern și internațional, comercializarea și consumul de droguri de risc și mare risc.

Astfel, liderul grupării, bărbatul de 25 de ani, ar fi preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional. Ulterior, atât el, cât și ceilalți membri ai grupării le-ar fi distribuit pe raza județelor Timiș, Mehedinți, Caraș-Severin și Arad.

Față de trei persoane a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. (A. P.)

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.