O fetiță de 3 ani, vândută pentru droguri de propria mamă, a fost violată și ucisă după o agonie teribilă

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Oroarea s-a întâmplat vineri, 21 aprilie, într-un cartier din orașul Pedro Juan Caballero, în Paraguay. Atunci, polițiștii au primit sesizarea unui copil dispărut. Aurelia Salinas, în vârstă de 42 de ani, le-a spus agenților că a a mers la cumpărături cu iubitul ei, noaptea, pentru că fiica ei Luz Maida, în vârstă de 3 ani, s-a trezit înfometată.  La întoarcere, a descoperit că micuța dispăruse, relatează publicația El Heraldo.

Ofițerii au crezut inițial cuvintele femeii, însă au devenit suspicioși în momentul în care vecinii i-au alertat că Salinas este dependentă de droguri. Așa că polițiștii și oamenii din cartier au început să caute, în speranța că o vor găsi pe Luz Maida. 24 de ore mai târziu, cadavrul fetei a fost găsit într-o clădire abandonată. Copila zăcea fără suflare, acoperită cu o cămașă, pe un pat. Autopsia a arătat că fetița fusese violată înainte de a fi ucisă. Anchetatorii au aflat că mama își vânduse copilul iubitului ei, traficant de droguri, pentru câteva doze de cocaină.  Poliția a obținut înregistrări ale camerelor de supraveghere din apropierea casei femeii și a fiicei sale.

Luz poate fi văzută purtând o rochie albastră, în timp ce atârnă peste umărul bărbatului. La un moment dat, se vede cum copila încearcă să se despindă, însă individul o pălmuiește ca să nu se mai foiască. Potrivit presei locale, bărbatul este aceeași persoană care a fost apoi arestată de autorități ca principal suspect în moartea fetiței. În momentul reținerii, purta în continuare aceleași haine ca în filmarea de pe camerele de supraveghere.  Vecinii au încercat să o linșeze pe Aurelia Salinas, când polițiștii au venit să o aresteze.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.