O fetiță de 10 ani din Italia face școala online între capre, pe vârf de munte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fiammetta, o fetită de 10 ani din Italia, face scoală online pe vârf de munte, la 1.000 de metri, între animale. Sala de clasă pentru fetită a devenit păsunea cu 350 de capre si alte animale.

De când scolile s-au închis în Italia din cauza zonelor rosii, fetita a trebuit să-l urmeze pe tatăl ei, Massimiliano, crescător de animale, deoarece mama ei lucrează în sănătate si nu o putea duce la serviciu. Sala de clasă pentru Fiammetta, 10 ani, a devenit astfel o păsune în muntii Val di Sole, în Trentino, unde sunt crescuti 350 de capre, păsări si alte animale, scrie agentia ANSA.

„Dimineata punem computerul pe o masă, am si un scaun. Pornim computerul pentru a putea intra imediat în lectie, pregătesc caietele etc. E frumos, mă inspiră să scriu si mă face fericită”, spune fetita, care are idei foarte clare despre ceea ce vrea să facă în viitor:

„Când voi creste mare, vreau să devin agent forestier, dar pe cal, pentru că pădurarii sunt în natură, nu în birouri. si îmi plac caii”.

Problemele logistice le rezolvă cu hotspotul de la telefon. „Din fericire conexiunea este bună în Val di Sole”, spune Massimiliano, talăl copilei:

„Este capabilă să învete cu profesorii prin intermediul computerului. Si când este nevoie, mă ajută cu animalele. La urma urmei, sunt două instrumente de învătare foarte diferite, dar ambele foarte utile pentru cresterea unui copil”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.