Polițiștii francezi s-au lăudat cu o mare captură de droguri, dar s-au făcut de râs

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Politistii francezi s-au grăbit să se laude pe retelele de socializare cu captura impresionantă de droguri pe care au făcut-o, dar, în final, s-au făcut de râs.

Si asta pentru că reusita lor s-a dovedit a fi un esec, iar ei nu au reusit decât să strângă decât niste dulciuri pe bază de căpsuni. Totul a pornit după ce, miercuri, politistii din Paris au postat pe Twitter captura uriasă pe care au făcut-o în urma unui raid si a unei investigaţii îndelungate.

Oamenii legii sustineau că au capturat ecstasy în caloare de peste un milion de euro. Potrivit anchetatorilor, drogurile ar fi fost distribuite la petreceri clandestine.  Doar că în urma testelor chimice s-a dovedit că acestia au capturat doar niste dulciuri.

Conform procurorului din surburbia pariziană Sain-Ouen, captura poliţiştilor constă într-o „pudră neutră, fără nicio legătură cu narcoticele ori cu substanţele otrăvitoare”. Surse din anchetă sustin că, de fapt, prafurile erau dulciuri fărâmiţate cu gust de căpşuni, de tipul celor produse de compania germană Haribo.

Cu toate acesta, un suspect a fost reţinut. Oamenii legii descoperiseră în apartamentul său aparate de tipul celor utilizate pentru producerea capsulelor de ecstasy, scrie Le Parisien.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.