O femeie din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg, iar acum cuplul are o fetiță

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

ACTUALIZARE: Bloggerița Marina Balmasheva, de 35 de ani, din Rusia, care s-a căsătorit cu fiul ei vitreg, Vladimir Shavyrin, de 21 de ani, a născut o fetiță. Fostul ei soț a devenit astfel bunic, la 45 de ani.

O femeie din Rusia a renunţat la relaţia cu soţul, pentru a începe una nouă cu fiul vitreg. Cei doi urmează chiar să devină părinţi cât de curând. Fostul soţ condamnă comportamentul acesteia, spunând că nu o va ierta vreodată pentru ce a făcut. Ea a recunoscut că a recurs la mai multe operaţii estetice pentru a fi âmai atractivă pentru tânărul ei soţ.

Marina Balmasheva, de 35 de ani, din Rusia, a insistat şi asupra unui act prenupţial pentru a-şi păstra toţi banii şi averile în caz de divorţ de noul ei soţ, Vladimir Shavyrin, acum de 21 de ani. Aceasta îl cunoaşte de la şapte ani şi înainte a fost căsătorită cu tatăl lui, Alexey Shavyrin, de 45 de ani, care acum are grijă de cei cinci copii adoptaţi ai lor.

Femeia a dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul feţei şi al gâtului. „Cum se poate schimba o persoană’’, a spus ea. Fostul ei soţ s-a plâns că l-a sedus pe fiul său, spunând totodată că acesta nu mai avusese o iubită înaintea ei.

Se pare că o bună parte a relaţiei s-a consumat chiar în timp ce soţul încă locuia cu femeia, nefiind conştient de pericolul care îl paşte. „I-aş fi iertat înşelăciunea, dacă nu ar fi fiul meu’’, a ţinut să specifice omul.

Marina crede cu tărie în relaţia pe care o are în prezent şi spune că este foarte fericită având în vedere că urmează să aştepte un bebeluş. „Vom avea un copil. Poate, mai mult de unul. Sper într-o căsătorie puternică, avem şi un contract înainte de căsătorie, ca tot ce este înregistrat pe numele meu să rămână la mine în caz de divorţ’’, a afirmat aceasta.

În ciuda fericirii pe care o afişează, femeia susţine că nu doreşte să fie văzută de către oameni drept sponsorul tânărului.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.