O femeie din Germania se plimba cu un bilet de loto în geantă, fără să ştie că a câştigat 33 de milioane de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie din Germania a câştigat 33 de milioane de euro la loto. Femeia şi-a dat seama că a câştigat după săptămâni bune, când a vrut să joace di nou. Potrivit ITV, femeia a purtat în geantă biletul câştigător săptămâni întregi, fără a realiza că este unul câştigător. Şi-a dat seama că a câştigat 33 de milioane de euro atunci când a vrut să joace din nou şi a fost informată asupra câştigului. Femeia în vârstă de 45 de ani a câştigat la extragerea din 9 iunie.

Compania Lotto din Germania a informat că este al doilea cel mai mare câştig din istorie. Femeia a declarat că nu va mai juca de acum încolo pentru că cele 33 de milioane de euro îi ajung atât ei, cât şi familiei ei să îşi îndeplinească toate dorinţele şi să aibă un trai decent. Aceasta a mai precizat că va încerca şi să ajute mediul înconjurător şi să se implice în campanii ecologice.

„Si când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exercitii în natură. Si ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală. Încă mă ia ameteala când mă gândesc că am umblat peste tot având în geantă 33 de milioane de euro”,

a declarat marea câştigătoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.