O avocată şi un deţinut întreţineau relaţii sexuale în spatele gratiilor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un supraveghetor al penitenciarului din Saint-Martin-de-Ré, în Charente-Maritime, a surprins o avocată şi clientul ei în timp ce întreţineau relaţii sexuale în spatele gratiilor.

Avocata nu riscă nicio sanctiune penală. Cariera sa ar putea totusi să aibă de suferit. Asociatia Baroului din Charente a deschis o anchetă în vederea procedurilor disciplinare. Avocata riscă să fie convocată în fata Consiliului Regional de Disciplină. Sanctiunea poate varia de la mustrare până la scoaterea din barou.

Detinutul va apărea în fata unui comitet disciplinar din cadrul institutiei penitenciare. De asemenea, sindicatele penitenciarelor au denuntat o încălcare clară a regulilor sanitare într-un context extrem de tensionat din închisoare. Responsabilii penitenciarului aveau deja sub supraveghere un grup care se ocupa cu astfel de practici încă din aprilie trecut.

În închisoare, relatiile sexuale sunt posibile numai în unitătile de locuit familiale, într-un cadru strict controlat. Potrivit Observatorului International al Penitenciarelor, în Franta doar 6 din 188 de unităti penitenciare sunt echipate cu acest tip de celule.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.