O femeie de 51 de ani a născut-o pe propria sa nepoţică

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie de 51 de ani a devenit bunică pentru propria sa nepoţică, după ce fiica ei nu a reuşit să devină mamă după un lung şir de încercări, complicaţii şi sarcini pierdute.

Julie Loving i-a oferit fiicei sale de 29 de ani darul vieţii, pentru a doua oară, dar de această dată în mod inedit. Femeia de 51 de ani şi-a adus pe lume chiar nepoata.

Proaspăta mamă, Breanna Lockwood, a făcut anuntul într-o postare pe Instagram, împărtăsind numele fiicei sale – Briar Juliette Lockwood – un semn de recunoştinţă astfel către propria mamă.

Fiica ei, Breanna, s-a luptat ani de zile cu infertilitatea, încercând fel şi fel de metode pentru a rămâne însărcinată. A avut însă două avorturi spontane şi o sarcină ectopică.

Procedura de chiuretaj a lăsat-o pe tânără cu ţesut cicatricial problematic în uter, motiv pentru care ea şi soţul ei, Aaron, au luat decizia de a apela la un purtător, o mamă surogat pentru a le aduce copilul pe lume.

Julie s-a oferit să fie mamă surogat pentru fiica sa, însă medicul nu a fost uşor de convins. Dar după mai multe teste şi verificări medicale, Julie a primit aprobarea medicului pentru a deveni purtătoarea nepoatei sale.

Mii de persoane din întreaga lume  au lăsat comentarii pozitive şi multe încurajări familiei, mai ales după ce micuţa Briar a venit pe lume, potrivit Today.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.