O femeie bolnavă de cancer dormea sub un pod din Lugoj. După 5 zile, a fost dusă la spital

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: Lugojeanul.ro

O femeie din Lugoj locuiește de aproximativ o săptămână sub pasarela pietonală din Cotu Mic. Este bolnavă de cancer și susține că a fost abandonată de familie.

„Din ce am aflat până acum (12 august 2022, n.n.), ar fi stat cu fata în diferite locuri, în chirie. Ea are nevoie de tratament și trebuie să fie operată urgent. Susține că a scos-o fata din casă, pentru că pute. E posibil din cauza bolii să miroase urât, dar e foarte curată. Dacă e așa, trebuie intervenit de urgență și trebuie operată, însă cei de la Asistență socială, de la Primărie, trebuie să preia acest caz și să o convingă că are nevoie de intervenție medicală. Apoi trebuie ca cineva să se ocupe de caz, să-i asigure un loc unde să stea. Nu poate fi abandonată așa, sub un pod”,

a declarat sursa publicației Lugojeanul.ro.

Primarul interimar Bogdan Blidariu a declarat că nu știa de acestă situație, dar spune că va discuta cu cei de la Asistența socială și vor încerca să găsească o soluție.

După 5 zile, femeia a fost dusă la spital de către reprezentanții Direcției de asistență socială. Primarul interimar, Bogdan Blidariu, spune că, pentru moment, situația ei este rezolvată.

„Colegii de la Asistență socială au găsit-o și au reușit să o convingă să accepte internarea în spital, unde se află sub supravegherea medicilor. Din câte am înțeles a și suferit o intervenție medicală și așteaptă rezultatul mai multor analize. Are momente în care este cooperantă, dar sunt momente în care e greu de înțeles cu ea. În același timp, s-a luat legătura cu una din fetele femeii, care a început să colaboreze cu noi. Căutăm o soluție finală, ca să nu mai ajungă pe stradă”,

a anunțat Blidariu. Înainte de intervenția Primăriei, femeia a dormit mai multe zile sub pasarela pietonală din Cotu Mic și a declarat că a fost scoasă din casă de copii, pentru că este bolnavă de cancer și miroase urât. La un moment dat a avut și o tentativă de a se arunca în apele Timișului, dar a fost oprită de către un grup de tineri. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.