O familie de romi a fost amendată cu 2000 de lei pentru nuntă pe domeniul public

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O familie din Lugoj, care se pregatea sa sarbatoreasca cu mare fast, vineri la pranz, intr-un imobil de langa Podul de Beton, a primit vizita jandarmilor si a politistilor dupa ce un barbat a reclamat ca petrecerea s-a intins pe domeniul public.

Fortele de ordine au intervenit imediat si i-au pus in vedere organizatorului evenimentului sa ridice bolta si covorul rosu intins pe strada. In timp ce unii dintre politistii locali le spuneau petrecaretilor ca nu au voie sa isi intinda decoratiunile pe strada, unul dintre indivizi i-a amenintat pe politisti ca il suna pe primarul Francisc Boldea, zice LugojInfo.ro

Barbatului i s-a explicat ca Boldea nu mai este primar si s-a linistit in cele din urma, asta in timp ce proprietarul imobilului a inteles ca a facut o greseala si s-a grabit sa o indrepte inainte sa fie amendat.

În cateva minute, bolta si covorul rosu au disparut iar asfaltul a fost curat. Politistii locali atrag atentia ca ocuparea domeniului public fara autorizatie este interzisa.

Jandarmii și polițiștii lugojeni au intervenit, vineri, pentru a opri tulburarea liniștii publice cauzată de petrecerea unor cetățeni de etnie romă.

„Deoarece nu am reușit cu vorba bună, petrecerea s-a încheiat cu o amendă în valoare de 2000 de lei și promisiunea unei noi amenzi în valoare de 6000 de lei, dacă activitatea se reia după plecarea jandarmilor. Misiunea s-a încheiat cu succes la ora 14:10, iar până în prezent liniștea publică nu a mai fost  tulburată”,

au anunțat, vineri seara, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.