De la cetățeni preluate și primarului livrate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lângă comercianții de lubenițe se află un WC public ferecat cu șapte lacăte. Dacă în apropiere nu s-ar afla generoasa natură, în mod sigur că oamenilor le-ar intra urina în sânge.

Rubrica De la cetățeni preluate și primarului livrate a fost creată la sugestia cititorilor Ziarului Actualitatea. Primim la redacție o serie de sesizări însoțite de imagini în care sunt semnalate problemele cu care se confruntă lugojenii. Această stare de fapt nu se datorează numai lipsei de reacție a administrației locale, ci este cauzată cel mai adesea și de comportamentul unor concetățeni certați cu bunul simț.

Rubrica De la cetățeni preluate și primarului livrate încearcă să mediatizeze toate aceste nereguli în dorința de a fi stopate sau, după caz, rezolvate și nu în ultimul rând de a avea un oraș în care ordinea și disciplina să primeze.

Un lugojean ne propune să facem împreună câțiva pași ,,De la periferie spre centru” spre a vedea ce alții nu văd și ar trebui să vadă!

1 comentariu

  1. Las’ ca nici Cimisoara nu-i mai breaza. Daca esti de dimineata in Piata 700, nu gasesti un wc deschis. Asa ca fiecare cum poate sa se tina…. Da, rusine ca noul primar de Logoj s-a luat dupa noul primar de Cimisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.