O bătrână din Bârna a fost atacată de 5 câini ciobănești

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O bătrână din Bârna a fost atacată de 5 câini ciobănești

O femeie de 78 de ani, din comuna Bârna, a fost atacată de cinci câini, care aparțin unui vecin care crește oi.

„Este vorba despre mătușa mea, din satul Drinova. A fost atacată la ea în grădină, de cinci câini, care aparțin unui vecin care are și oi. Are carnea desprinsă de pe mână, dar e mușcată în mai multe locuri, pe mâini și pe picioare”, afirmă nepoata.

Medicii spun că, în momentul de față, femeia este în afara oricărui pericol și că va fi externată, urmând să fie tratată în ambulatoriu. Reprezentanții IJP Timiș au transmis că s-a deschis un dosar penal și se fac cercetări în acest caz.

„În 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15, mama lui, de 78 de ani, ar fi fost atacată de mai mulți câini, în timp ce se afla în grădina sa, din localitatea Drinova, aceasta fiind transportată la spitalul din Lugoj, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc”, cercetările fiind continuate în vederea identificării proprietarului câinilor și luării măsurilor legale care se impun”, transmite Biroul de presă al IPJ Timiș.

Familia victimei a contactat un avocat și spune că va deschide și un proces civil împotriva proprietarilor câinilor. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.