Noi dezvăluiri despre pilotul care a căzut din avion în timpul zborului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Moartea unui pilot care a căzut dintr-un avion de agrement în Carolina de Nord a fost un accident. Charles Hew Crooks, în vârstă de 23 de ani, nu băuse alcool și nu luase droguri.

Crooks a suferit multiple răni severe în urma unei căderi accidentale și „nu avea nicio boală naturală semnificativă”, potrivit autopsiei. Un raport toxicologic a arătat că Crooks a fost testat pentru amfetamine, cocaină și opioide, iar „testele toxicologice nu au detectat alcool sau droguri”.

Crooks zbura pentru o companie care lansa parașutisti de pe o rampă a avionului pe un câmp privat. În timpul celei de-a treia ture a avionului, aeronava a suferit avarii la trenul de aterizare.

La bord se aflau doar Crooks și pilotul. Aeronava s-a îndreptat către Aeroportul Internațional Raleigh-Durham și a notificat controlorii de trafic despre problema cu trenul de aterizare. Avionul a întâmpinat turbulențe, iar Crooks i-a spus pilotului că nu se simte bine.

„Zburau la aproximativ 1.000 de metri, cu rampa din spate deschisă pentru ventilație. Aeronava a întâmpinat turbulențe moderate. La un moment dat, copilotul a deschis un geam la cabină pentru ventilație și posibil pentru a vomita. La ceva timp după aceea, i-a spus pilotului că se simte rău. Apoi a părăsit cabina de pilotaj și a plecat spre rampa din spate. Pilotul și-a dat seama că Crooks a căzut din avion”, potrivit raportului poliției.

Copilotul nu purta parașută. După ce Crooks a căzut din avion, celălalt pilotul a alertat controlorii de trafic aerian și a plecat să-l caute pe Crooks. Corpul lui a fost găsit după ce un localnic i-a alertat pe ofițeri că a auzit un sunet ciudat și puternic în curtea sa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.