Nicolae Istrat, preşedintele ALDE Lugoj: ”Ne dorim o rezolvare a problemelor care aşteaptă de prea mult timp o soluţie”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

dav

Joi, 21 iunie 2018, conducerea ALDE Lugoj – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților a organizat o conferință de presă la care au participat Nicolae Istrat, președintele ALDE Lugoj, Crâștiu Ramir, președintele TLDE Lugoj, și Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș.

După ce a prezentat organizația pe care o conduce, ca fiind una solidă, care tinde să se întărească, atât numeric, cât și calitativ, cu identitate și personalitate proprie, chiar și în cadrul alianței din care face parte, Nicolae Istrat a ținut să precizeze că lugojenii au nevoie de oameni cu inițiativă, oameni de acțiune, pentru ca orașul să se poată dezvolta în viitor.

Istrat a punctat o serie de probleme cu care se confruntă cetățenii municipiului Lugoj, probleme care par că nu își mai găsesc rezolvarea.

„Avem sarcini importante care ne așteaptă, trebuie să depunem eforturi suplimentare, avem un singur consilier și dorim ca la viitoarele alegeri să obținem mai multe voturi, pentru ca numărul consilierilor să crească”, a spus Nicolae Istrat, precizând că în Consiliul Local ALDE nu face politică, ci administrație și tot ce este pozitiv pentru Lugoj va fi votat de consilierul partidului, pentru că Lugojul merită mai mult. După a ce a enumerat problemele de actualitate, la care lugojenii așteaptă de mult o soluție, Istrat a promis că ALDE trebuie să acționeze.

Crâștiu Ramir, președintele TLDE Lugoj, a spus că membrii formațiunii pe care o reprezintă au inițiat o serie de acțiuni, printre care atragerea tinerilor în viața politică, organizarea unui campionat de fotbal, colectarea de peturi de pe malurile Timișului, dorind să ofere un exemplu pentru cetățenii orașului, mai ales acum când curățenia în municipiu lasă de dorit.

„Lugojenii sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă acum cu serviciul de salubritate. Mulți spun că în ultimul an această problemă a devenit apăsătoare. A trebuit să vină Garda de Mediu ca să constate că avem rampe de gunoi clandestine. Gunoi care nu este ridicat și nu este transportat. În sezonul de vară problema devine serioasă, pentru că este un focar de infecție, iar mirosul se răspândește în cartiere. Primăria trebuie să rezolve problema. Nu putem să trecem peste aspectul străzilor inundate și nici când vine vorba de rețeaua de apă nu mai putem sta cu mâinile în sân. Tot orașul trebuie să fie racordat la o nouă rețea de apă. Lugojenii au nevoie de oameni de acțiune, pentru ca orașul să se poată dezvolta. Sunt atâtea chestiuni care se tot amână, fără să ne dăm seama dacă este vorba doar de indolență sau de neputință. Voi fi prezent în mijlocul cetățenilor, și vreau ca ei să înțeleagă că politicile ALDE se îndreaptă către ei”, a spus Nicolae Istrat, președintele ALDE Lugoj.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.