Ne-au vizitat elevii de la Liceul Brediceanu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În cadrul programului „Școala altfel 2023”, elevii au parte de mai multe zile în care vor fi organizate activități didactice, dar diferite față de cursurile obișnuite. Astfel, conform structurii anului școlar 2022-2023, programul „Școala altfel” se desfășoară în intervalul 27 februarie – 16 iunie 2023.

În timpul programului „Școala altfel”, elevii nu vor participa la cursuri obișnuite, ci programul lor va fi organizat după un orar special, care va fi stabilit de cadrele didactice. Legea prevede ca activitățile din timpul programului Școala altfel să poată fi organizate atât în cadrul instituției de învățământ, cât și în afara acesteia, astfel că pot fi organizate inclusiv excursii sau diferite deplasări.

Astfel, profesoara Ela Iakab, împreună cu elevii clasei a IX-a C, de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a vizitat redacția Ziarului Actualitatea, Biblioteca Municipală Lugoj și „Casa Bredicenilor” din Lugoj.

„Școala altfel – o zi în redacția unui ziar și a unei reviste literare, desfășurată sub egida Actualitatea și Actualitatea literară. Despre importanța presei și a presei culturale în comunitate, am discutat cu elevii clasei mele, IX C, de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”. Mulțumim directorului celor două publicații, Nicolae Silade, și redactorului Denisa Grega”, a scris profesoara Ela Iakab pe pagina sa de Facebook.

(D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.