NASA s-a interesat de invenția unui cercetător din Tomești: piramida cuantică

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Piramida cuantică Davidoni, cea mai nouă invenţie a bănățenilor Ciprian şi Ioan Davidoni, a fost prezentată la Salonul Internaţional de Invenţii de la Timişoara şi a suscitat interes din partea NASA. Originari din Tomești, cei doi inventatori, tată și fiu, au declarat pentru adevărul.ro, că descoperirea are rolul de a contracara efectele radioactivităţii.

„Piramida cuantică este un dispozitiv inovativ. Are o capacitate de a emite pe o rază de 200 de metri. Asta înseamnă că pe o rază de 200 de metri reduce radioactivitatea, reduce electrosmogul datorită vibraţiei înalte de frecvenţă. Sursele de bază sunt un amplificator cuantic la bază, folia cuantică Davidoni, care amplifică efectul a ceea ce este înăuntru. În interiorul piramidei sunt granule magnetice, iar în pereţi avem metale nobile, aur şi argint. Aceste ingrediente cuantice au o forţă foarte mare. Pentru această formulă cuantică am folosit peste un milion de măsurători timp de 25 de ani”, a explicat Ioan Davidoni, membru în Academia „Nikola Tesa” din Serbia, cu peste o mie de lucrări şi brevete şi inovaţii. Piramida Davidoni este concepută pentru a fi pusă în orice locaţie, poate fi ţinută într-o locuinţă sau se poate purta chiar şi în buzunar.

Interesul celor de la NASA

Se pare că invenţia familiei Davidoni a suscitat interes şi din partea NASA. „Noi am trimis, acum aproape o lună, patru piramide prototip la un partener de-al nostru din Statele Unite ale Americii. Avem un contract de exclusivitate în America. Prin acest partener am ajuns la foarte multe institute de cercetare şi pentru celelalte produse ale noastre. În primele 24 de ore după ce au avut piramida în mână, au fost contactaţi de cei de la NASA, care s-au arătat interesaţi să afle mai multe detalii, să facă nişte măsurători şi cercetări”, a spus Ciprian Davidoni, fiul lui Ioan Davidoni.

Vând produse în toată lumea

Inventatorii spun că produsele cuantice pe care le-au pus la cale de-a lungul anilor au ajuns în toată lumea. „Foarte mulţi parteneri de-ai noştri au posibilitatea să facă măsurători, cu aparate avansate. În toată lumea avem clienţi. Noi onorăm comenzi în SUA, Canada, Noua Zeelandă, Australia şi în multe ţări din Europa: Franţa, Germania, Anglia, Ungaria, Portugalia. Cei care fac comandă sunt foarte bine pregătiţi”, a adăugat Davidoni.

Ioan Davidoni este unul dintre cei mai cunoscuți inventatori români. Are peste 900 invenții, inovații și soluții tehnice inventive, păstrate într-o evidență clară, susținute de brevete de invenție, certificate de inovație, acte de constatare, articole în reviste tehnice, fotografii și filmări. Din acestea, 350 inventatorul le-a realizat practic. La Stitom S.A. Tomești, unde inventatorul a lucrat 33 ani ca specialist metrolog și coordonator de metrologie pe fabrică, din 170 de soluții tehnice inventive propuse conducerii fabricii pe parcursul anilor, 90 s-au aplicat practic. Parte din acestea au fost invenții premiate, iar altele au fost atestate prin certificat de inovație.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.