„Monștrii din Ecatepec”, un cuplu din Mexic, au primit sentința: 654 de ani de închisoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

„Monştrii din Ecatepec” – aşa cum a fost supranumit un cuplu din Mexic – au primit o sentinţă de 654 de ani de închisoare, după ce au fost prinşi împingând un cărucior de bebeluş plin cu rămăşiţe umane pe o stradă. Crimele celor doi, dar şi modul de operare, au îngrozit întreaga ţară. Ucigaşii obişnuiau să dea părţi din corpurile victimelor la câini.

Juan Carlos Hernandez Bejar, 38 de ani, şi Patricia Martinez Bernal, de 44, aveau de ispăşit o sentinţă de 327 de ani, după ce mai multe crime au fost descoperite după arestarea lor, în 2018. Fuseseră prinşi pe o stradă din San Cristóbal Ecatepec de Morelos, iar anchetatorii au găsit la locuinţa lor oseminte aparţinând mai multor femei.  La scurt timp, Hernandez Bejar a recunoscut că a ucis nu mai puţin de 20 de femei, cele mai multe tinere.

Potrivit autorităţilor mexicane, Patricia era cea care aborda victimele, le convingea să meargă la ea acasă pentru a le vinde haine sau parfumuri, după care partenerul său le omora. Sentinţa a fost mărită din nou, recent, după ce poliţiştii au mai rezolvat o crimă din Ecatepec, comisă tot de cuplul ucigaş. Cei doi au de stat acum după gratii 654 de ani. Iniţial, fuseseră condamnaţi pentru uciderea a 7 persoane. După aflarea verdictului, cei doi au început să râdă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.