Mondial Lugoj organizează un nou eveniment sportiv: “Cupa Mondial 2018”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Compania Mondial organizează cea de-a doua ediție a concursului “Cupa Mondial Lugoj”. Evenimentul care va avea loc duminică, 10 iunie 2018, se anunță a fi cel mai important concurs de alergare din vestul țării din această perioadă.

Evenimentul a fost creat din dorința de a aduce în centrul atenției publicului lugojean sportul și un stil de viață sănătos. Într-un oraș al bicicliștilor și al iubitorilor de activitate fizică, un concurs de alergare este mult așteptat și binevenit.

Nu în ultimul rând, “Cupa Mondial Lugoj” este vocea orașului Lugoj care se face auzită și în ceea ce privește valorile locale și oamenii talentați și bine pregătiți pe care îi are acest oraș. De aceea, fondurile adunate pe baza înscrierii la cea de-a doua ediție a Cupei Mondial vor merge către echipa de gimnastică juniori a Clubului Sportiv Școlar Lugoj.

Echipa antrenată de Adrian Meleancă se remarcă prin rezultate excelente dobândite de-a lungul mai multor ani. Recent, băieții au obținut la Campionatul Național de Juniori 4 medalii de aur, 4 de argint și 3 de bronz. Aceste rezultate nu pot fi trecute cu vederea, de aceea, cei de la Mondial au ales să aducă un omagiu excelenței în activitatea micilor sportivi.

Înscrierile au început deja și continuă până în 1 iunie 2018, iar taxa de înscriere este de 50 de lei pentru adulți. Pentru copii, participarea este gratuită. Cei înscriși la una dintre cele 4 probe (semimaraton – 21 km, cursă intermediari – 14 km și cursă începători – 4 km, respectiv cursa pentru copii) vor avea șansa de câștiga premii în valoare totală de 3600 € oferite de Mondial.

Participanții sunt așteptați duminică, 10 iunie 2018, începând cu ora 8:00, pentru a le fi înmânate kit-urile de concurs. Programul continuă cu încălzirea condusă de PowerGym, de la ora 9:00, iar startul concursului se va da la ora 9:30.

Mai multe detalii despre concurs, cât și înscrierea se efectuează accesând site-ul oficial al companiei Mondial: http://mondiallugoj.ro/ dar și pe pagina de Facebook: facebook.com/MondialLugoj/

AL PRESS

Despre admin 6421 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.