Miracol dumnezeiesc la Arad! Icoana lui Arsenie Boca plânge cu lacrimi de mir și vindecă bolnavii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Părintele Arsenie Boca de la mănăstirea Prislop a trecut la Domnul acum 30 de ani, dar minuni se întâmplă și azi! De patru ani, o icoană din Semlac cu chipul lui Arsenie Boca lăcrimează și înfăptuiește adevărate minuni pentru credincioșii din întreaga țară!

În casa unei familii din Arad, la Semlac, se află o icoană făcătoare de minuni a părintelui Arsenie Boca. Totul a început în mai 2015, atunci când familia Bortăș a cumpărat un tablou cu Arsenie Boca, atunci când au făcut primul pelerinaj la mănăstirea Prislop, acolo unde se află mormântul lui Arsenie Boca.

O lună mai târziu, femeia stătea în casă și citea rugăciuni atunci când un puternic miros de mir i-a atras atenția. Pe podea erau urme, așa că primul gând a fost că bărbatul ei a spart o sticlă de mir. Când a privit însă mai atent, nu mică i-a fost surpriza să descopere că mirul curgea din icoana lui Arsenie Boca, semn că era făcătoare de minuni.

Familia Bortăș a decis atunci să își deschidă casa oricui vrea să le treacă pragul, pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a lui Arsenie Boca.

Cazul a fost mediatizat și în scurt timp niște hoți au furat icoana, dar a fost readusă a doua zi, aruncată fiind în curtea familiei. Mii de persoane din toate colțurile țării au venit acasă la familia Bortăș din Semlac, printre care și preoți și monahi.

Mai bine de 10.000 de sticle cu mir au fost oferite credincioșilor, într-un singur an. Sunt mărturii ale unor persoane care susțin că icoana face minuni: un pacient vindecat de tumori, altul vindecat de cangrene, o femeie fără șanse să conceapă un copil a rămas însărcinată și a născut, iar lista continuă, lucruri dezvăluite într-un reportaj al celor de la ziardehundoara.ro.

Icoana se află și azi la familia Bortăș din Semlac, care deschide ușa oricui dorește să se roage la icoana făcătoare de minuni a lui Arsenie Boca.

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

2 comentarii

  1. Dumnezeu isi face cunoscuta prezenta pe cai stiute numai de El.
    Ma bucur ca aceasta familie e binecuvantata de Dumnezeu prin icoana parintelui Arsenie Boca.Sfantul Ardealului!
    Sa aiba parte de toate darurile Lui ceresti si pamantesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.