Ministerul Dezvoltării a trimis o grămadă de saci cu bani primăriilor din Timiș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE 

Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru încă trei județe: Satu Mare, Teleorman și Timiș. Primăriile din Timiș vor putea implementa 124 de proiecte, în valoare de 1.386.652.122,92 lei.

Aproape toți primarii din localitățile care vor avea acces la finanțare au postat pe rețelele de socializare mărețele lor realizări, chiar dacă în realitate este vorba doar de o listă.

Până la primirea banilor, căci știm cât de grăbit e statul când trebuie să plătească, apoi până la finalizarea proiectelor e însă cale lungă.

Dacă Primăria Municipiului Lugoj va primi 17.028.14,99 de lei pentru reabilitarea Podului de Fier, Primăria Coșteiu va primi o sumă mult mai mare: 19.500.000 de lei, pentru modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și extinderea rețelei de canalizare.

O sumă apropiată de cea pe care o va primi Lugojul figurează pe listă în dreptul comunei Traian Vuia, care va primi 17.000.000 de lei, pentru extinderea rețelei de canalizare și stație de epurare.

Primăria Belinț va primi 11.000.000 de lei pentru infrastructura rutieră din satele Belinț, Chizătau, Gruni, Babșa etc., iar Primăria Boldur – 11 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din localitățile Ohaba-Forgaci și Sinersig.

Tot 11 milioane de lei va primi și Primăria Darova pentru asfaltarea străzilor laterale din localitățile Darova și Hodoș.

Primăria Fârdea va primi  13.000.000 lei pentru a moderniza și extinde rețeaua de canalizare, stația de epurare și rețeaua de alimentare cu apă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.